Moms44 Kızlar 2 gün once ankarada ablasyon oldum. Bugün 3 sanıye sert vurma gibi oldu. İşlemden sonra bunlar normal mi sürekli kısa saniyeli birseyler oluyor
sukran21 Moms44 Ben olmuştum 5 yıl önce arada kısa kısa oluyor kontrolde söylediğimde çok uzun sürmüyorsa sorun olmaz demişti
Mmeelliikkeee Moms44 annemde olmuştu anlık bir kaç saniyelik normal demişti , ama uzun süreli tekrarı hiç yaşamadı şükür
Kbr-a Moms44 ablamında arada oluyormuş doktor arada yoklar demiş ama çok kısa saniyelermiş kontrole gittiniz mi tekrar
defneminaadr sukran21 merhaba, 5 yıldır sürekli oluyormuymuş bu durum. Bende oldum arada kısa kısa oluyor ve bu durum beni korkutuyor
Moms44 Mathildamom evet canm kısa kısa 2 kere oldu bugünde. Azalıp bitcekmi yoksa arttarak tekrarlıcak mı cok korkuyorum
Betbetbet Mathildamom sizde çarpıntı dısında baska etkiler var mı nefes darlıgı bas boyun ağrısı gibi
Mathildamom Tubor benimde öyle yakında olacağım bende bakalım. Doktor emzirmeyle ilgili bir şey söyledi mi
Tubor Mathildamom yok hayir henuz konusmadik. Hamile oldugum icin bende sormadim . Dogumdan sonraki isler onlar :)