keziban_123 Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık 2 haftadır falan emmiyor geceleri mama veriyorum ama 3 saatte bi kalkıyor 170 180 mama içip geri yarıyor geceleri normal mi sizce bu kadar mama içip sık sık acıkma mama veren arkadaşlarımız var mı ?
aven keziban_123 bizimde öyleydi o aylarda doktora sordum gece hiç beslenmesini istemiyorum dedim o da istiyorsa vereceksin annesi demişti bebeğim emmiyordu hemde gündüz beslenmesi çok zayıf bir bebek öyle olunca her istediğinde verdim çünki karnı açıktığından ağladığını biliyordum mama diyordu uyandığinda.13. Ayda düzeldi gibi bir şey
suheyla92 keziban_123 benmki 10 aylik ayni. 3 saatte bir kalkar 150 icer yatar. Acikiyorlar ve 18 aydan once gece beslenmesini kesmek onerilmiyor zaten.
keziban_123 aven ozaman normal bu bende mama daha uzun süre tok tutar gibi düşünmüştüm başta acıkmadığı için mi başka birşey var diye mi kalkıyor dedim
keziban_123 suheyla92 3 saatte bi olunca mama biraz garipsedim hani daha uzun tutuyor ya birazcık da mama
aven keziban_123 yani diş sancılarınada çok kalkıyor kızım birde 15.ayı doldurduk biz artık geceleri susadığı için suyada ayrı kalkıyor.Bi şekilde uyanıyorlar yani endişe etmeyin 🙂
suheyla92 keziban_123 bence tutmuyor çünkü artik buyuduler kati gidayla doyuyorlar sivi bir yere kadar doyuruyor bir de aliskanlik olarak uyaniyorlar. Aslinda ac da olsa uyuyabilir cunku gece uykusu ama alistiklari icin uyanip duruyorlar bazen de diş sancisi tetikliyor diye düşünüyorum