DerinMavii Bunu yaşayan var mı tam da anlatamıyorum derdimi kulakta çınlama ve bu cınlama boğaz enfeksiyonu olduğu ıcın dıye düşünüyordum ama kızım uyumadıgı ıcınn gecelerı mecbur ayaktayım ve vücudum sallanıyor resmen ☹️☹️
askbebegimmbenim DerinMavii onu bende yaşıyorum kulak çınlaması değil ama. Deprem oluyormuş gibi sallantı hissediyorum bazen ara ara oluyor nedense yorgunluktan bence
Arelinnannesi DerinMavii bu kulak çınlaması aniden sıcak basmalar falan yaşıyorsanız tansiyonla da olabilir kendinizi çok aç bırakmayın çünkü bende çok sık oluyor hamilelik te oluştu böyle kendimi aniden soğuk bi yere taşa atasım var ayakta duramıyorum gözüm kararıyor kulak çınlaması bayılıcak gibi oluyorum zaten dikkat edin
bebegimin_annesiyim25 askbebegimmbenim Deprem oluyormuş gibi sallantı hissediyorum bazen ara ara oluyor nedense yorgunluktan bence Bndede var bu avizelere bakıyorm direk acaba dpremmi oluyo diye
askbebegimmbenim DerinMavii ben doktora gittim bununla ilgili hatta üşüme vardı kansızlık vitamin eksiklikleri çıktı ama ilaçları kullanmaya vakit bile bulamıyorum
Arelinnannesi DerinMavii bilmiyorum gene de farklılık gösterebilir illa ki Doktor’a söyle illa ki ama ilerde ciddi bi sorun yol açmasın geçmiş olsun şimdiden sağlıkla büyütün bebişinizi
DerinMavii askbebegimmbenim kullan bence kuzu Benımde demır eksıklıgım var ben kullanıyorum ama adet olunca tekrar sil baştan oluyor çok adet görüyorum 😐