Bebekanneesi
fshdhdh döner döner ama sabredeceksin, benim beneğim ilk ayında hiperlaktasyondan dolayı huzursuzlanmaya başladı neyse onu geçirdik dedik 3. ayda meme reddi net şekilde başladı tam 6. Aylık olana kadar. 40ı çıktıktan sonra 6 ay boyunca pilates topu üstünde emzirdim, hiçbir yere gitmedim tek derdim emmesi memeyi bırakmamasıydı. Pilates topunda emer. Kesin emer. İlk bi 5 dk dik tutup sallanın bir süre sonra mayışacak, sonra kucağınıza alıp sallanın bu sürede meme açık olsun, sallanırken memeyi ağız hizasına getirin sersemleyince kendisi alacak. Alır yani düzgün yapın sadece.
Ha bir de sabır bolca sabır sabrının tükendiği yerden tekrar sabır. Sen bırakmazsan o bırakmaz. Şu an yaptığı hiçbir şeyi de bilinçli yapmıyor zaten. Bilinci açılınca en sevdiği şey meme oluyor, 4 gün sonra 9 aylık olacak bebeğim ben memeyi açana kadar bile sabredemez, ama bu hale gelene kadar çok ağladım çok kahroldum sabrımın bittiği yerden tekrar sabretmeye başladım. Bi de dua ve sadaka. Bunları da eksik etme derim.