Asuu01 Hamileligi boyunca burun tıkanıklıgı yaşayıp o şekilde doguma giren anneler dogumdan sonra ne zaman bu durum geçti
ArasAkbulut Asuu01 doğum öncesi hep tıkanıktı fakat doğumdan sonra öyle bir sorun yaşamadığımı şuan fark ettim, unutmuşum bile. 3 ay oldu, hemen geçmiş demek ki.
Fatmanur68 Asuu01 Doguma girene kadar hep burun tıkanıklıgı ve burun kanaması yaşadım dogumdan sonra kendiliginden geçti doktorunuzdan burun spreyi isteyin cok rahatlatır
Askmeyvesininannesi Asuu01 breatheright kullanırdım hep ve doğumdan hemen sonra geçti eve geldim o gece takma ihtiyacı hissetmedim
Asuu01 ArasAkbulut inşallah benimki de geçer haşa tıkanıyor ara ara ve ben bu duruma çok takıyorum geçmeyecek gibi geldikçe doktorum hamilelşk hormonlarından dedi dogum dan sonra geçer dedi
Asuu01 Fatmanur68 iki hafta oldu hala tıkanık geçmeyecek diye korkuyorum hamilelik boyunca çok sorun yaşadım Ne kadar sürer acaba Fatmanur68
Fatmanur68 Asuu01 Malesef bilmiyorumm dedigim gibi doktora bi sprey yazdırın saglık ocagıda olur cok iyi geliyor