selimin_annesi25 Doğumun üzerinden üç aya yakın geçti. Beden/kas ağrıları, saç dökülmeleri, halsizlik,yorgunluk, göz altı morlukları.. muhtemelen vitamin,mineral düşüklüğünden olduğunu düşündüğüm bu belirtileri yaşayan ve çözüm bulan var mı?
goktugunannesi33 selimin_annesi25 takviyelere devam etmeniz gerekiyordu şöyle düşünün doğuma kadar kandan bebeğe geçiyordu yetmediği için kullanıyorduk şimdide bebek emiyorsa eğer emdiği için yine gidiyor ve yetmiyor takviye şart ben hamileyken i mom kullandım doktorum doğumdan sonra da i mom latteye geç dedi bir süre kullandım ve inanılmaz faydasını gördüm 1 tel bile saçım dökülmedi şu anneyi tanıdığı dönemde dökülüyor demişlerdi öyle olmadı
bendenbirtanedahayok selimin_annesi25 ben kullanmadım ama halsizlik baş dönmesi vs yaşadım ocean mummy aldım ama siz önce değerlerinize baktırıp eksik olanı alın bence özellikle kalsiyum çünkü bebek sabahları sütten çekiyor
selimin_annesi25 goktugunannesi33 I mom latte mı ben hiç kullanılmadım. Hamileyken sadece dcavit kullandım başka bir şey vermedi dr
goktugunannesi33 selimin_annesi25 araştırmanızı tavsiye ederim ben çok memnun kaldım zaten belli başlı 1-2 marka var alınabilecek i mom regenesis max elenatal bir de
goktugunannesi33 selimin_annesi25 evet onu eklemeyi unuttum da en çokta süte faydası var sütümü baya yağlandırdı bebeğim onun sayesinde çok kilo aldı ben i mom latte kullandım tavsiye ederim ama yine de danışmak isterseniz yazdığım diğer 2 markayı da eczaneye danışıp bütçenize ve aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın mutlaka alın ama her açıdan faydası var
selimin_annesi25 goktugunannesi33 çok teşekkür ederim araştırdım gece baya herkes memnun bende deneyecem
goktugunannesi33 selimin_annesi25 rica ederim ne demek bende tekrardan başlamayı düşünüyorum saçlarım çok dökülüyor ve sabahları enerjim olmuyor
selimin_annesi25 bendenbirtanedahayok bir araştırayım bunu da hastaneye artık gitmek bile istemiyorum. Doğum öncesi 4 gün yattım doğum sonrası 2. Gün sünnet ettirmek zorunda kaldık koşturma telaş artık hastane görmek bile istemiyorum doğrusu