Aysunsahra pinkooo_02 karaçiğer yağlanması çıktı üst vücudum dan dolayı .sağlığımıda etkilemeye başladı 🙁
Aysunsahra mucizemm94 aslında kilo değil sorun kilolu bölgelerin çok olması.bacaklsrım çubuk gibi görmeniz lazım ama göbek 😩
mucizemm94 Aysunsahra göbeği eritmek biraz zor herkes mekik çek diyor ama bir süre sonrada sıkılıyor insan
sareceymer Aysunsahra valla ben yiyorum da gitmediği gibi katlanarak geri geliyor 🤣🤣kafayı yicem şekilsiz şükulsuz birşey oldum
Aysunsahra sareceymer evet bana yanlız olmadığımı söyleyin 😩 gerçi memelerimin suçu ne 3 senedir aralıksız emziriyorum ne olacaktı sanki
findiginannesi_ Aysunsahra Merhaba sorumu yanlış anlamayın lütfen ilki normal olan doğumunuz neden 2 sezeryan oldu acaba 🌸
Aysunsahra findiginannesi_ 33 haftalık suyum boşaldı birden. Sancım açılmam yoktu . Sezaryen olmak zorunda kaldım
ebrusafura Kız sen 59 kilo oldugunamı üzülüyorsun 83 ile hamile kalıp 100 kilo ile doğuma girdim şimdi 90 kiloyum ya ben napiyim boyumda çok yok 1.70 im
Aysunsahra ebrusafura 170 olsam bende çok takmam benim boyunda yok 160 ım. Kilo olunca direk. Duba oluyorum
sareceymer Aysunsahra valla hiç üzülmeyin geçici bir sürec bence evet yıkarak geçiyor ama napalım sağlıklı bir bebek için hem yiyoruz süt için hemde koca memelerimiz oldu idare Etvez artık hem maşallah siz baya uzun emzirmissiniz darısı bana 😍😂
Aysunsahra Snp57asel ben ne yiyeyim 3 senedir. Emziriyorum 🤣 önceden sen emzikli kadınsın diyordu annem şimdi artık sarıkıza döndün herşeyi yeme diyor
Aysunsahra sareceymer yok 2 buçuk yaşına kadar kızımı emzirdim şimdi 6 aydır oğlumu emziriyorum. Onuda 2 sene emzirirsem rekor kırmış olacağım 😂
letubra Aysunsahra 78le doğuma girdim 68le çıktım. 6 ay bitti hala 68im 1.59 boya. Benim vücudumda tam tersi sütyen 75oluyor nerdeyse ama kaçlam 44 beden biçimsiz vücut gerçekten çok kötü bir kilo bile verememiş olmak daha kötü
Aysunsahra letubra kalça gine bir nevi göze batmıyor.ama sokakta büyük göğüs hep ilgi çekiyor ve acayip bakıyorlar 😔