melegininannesi38 Kizlar elimde çilekli olanı var 30 adet bebeğim icmiyo Alan olursa satıyorum hiç acilmamis kolide duruyo
melegininannesi38 Hiç açılmamış koli kizlar cileklinin yüzüne dahi bakmadı kızım 🤣 zaten normalde de icmed bu sütü içerebilen anneler varsa alacak uygun fiyata satarım
melegininannesi38 Lavinia_ canim bu oda sıcaklığında saklanıyor açıldıktan sonra dolaba giriyo tarihi de 2026
melegininannesi38 Lavinia_ ben iki kolisini 700 kusure aldım bakayım ne kadar aldığıma ona göre fiyat soyleyeyim
melegininannesi38 Lavinia_ eğer ki almayı düşünüyorsan 1 koli çilekli içinde 60 tane var 300 e satarım
melegininannesi38 aytlkya canim bu sut herkese verilmiyor doktorun onay verdi mi benim bebeğin zayıf olduğu için verdiler ama bebeğim içmediği için satıyorum
Lavinia_ melegininannesi38 kzııma daha önce denemiştim almamıştı şimdi az da olsa içiyor doktor raporlanamaz 3 Persentili altı olmadığı için ama dışarıdan alabilirsiniz dedi ama sadesini içiyor canım çilekliyi içmeyebilir sadesi olsa alabilirdim tanesi 98 tl dedi eczane bugün
Lavinia_ melegininannesi38 çilekliyi içer mi bilemedim bir de bir yaş altında çilek alerjisi vardı şimdi düzelmiş midir bilmiyorum hala denemedim
melegininannesi38 Lavinia_ farketmez canim zorla sanmiyorum zaten çocuğun içerse alirsin içmez ise almazsın yani
melegininannesi38 Lavinia_ oo ben ozmn o fiyata kesinlikle vermem ben raporlu aldığım için o fiyat boşa o kadar ucuza satmam baya baya uygun oluyo
melegininannesi38 Lavinia_ canm sen iyimisinn tek bitane o fiyat diyorsun bende 30 tane var bir koli sen tek bitanedrn bahsediyorsun 98 TL diye bende 30 tane var 60 i yanlış söylemişsim yani 200 ml sut 30 tane var
Lavinia_ melegininannesi38 ben seninkine pahalı demiyorum yanlış anlıyorsun ben eczanedeki fiyatına pahalı diyorum senin söylediğine bir lafım yok çok uyguna satıyorsun
melegininannesi38 Lavinia_ Ha doğru evet ama işte biliyorsun ki hersey pahalı ya benimki ille de satılacak diye biset de yok satılırsa satılır satılmaz isede kalır ne yapiyim