demosunannesi 2.5 yaşında oğlum boyu 90 kilosu 10.4 zayıf ama eşimde zayıfmış bebekken doktor herseyine baktı ve sadece kilosu az düşük ama sağlıklı dedi. Kilo alması için ne yapmam lazım Çok hareketli yediğini eritiyor hemen bi yemek yerken oturuyor sadece
MademoiselleZengin55 demosunannesi Benim oğlumda 33 aylık .98 cm,16 kilo.Resverol takviye kullanıyorum bende o iştahını açıyor tavsiye ederim .Hemde bağışıklık için güzel bir ürün 🙏
durulandiniz demosunannesi instagram hastalanmayan cocuk sayfasından tarife bakabilirsin 1,200 aldırdı kızıma boy uzamasına da etkili
Whitewomen35 durulandiniz o tarifi ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsunuz acaba ben yaptım ama ne kadar vermem gerekiyor tam emin olamadım
goktugunannesi33 demosunannesi yapılışını ve içinde ki malzemeleri devamlı paylaşıyor linkini de atıyor hazır değil yani devamlı takip ettiğim bir sayfa çok faydalı
durulandiniz Whitewomen35 Eğer içindekileri sade de yiyorsa 1 tk her öğün sonrası Yemiyorsa istediği kadar verebilirsin 🥰
Sermec27 16temmuzannesi günde 3 kez her gün veriliyor ama ben günde 1 kez verdim bazen de hiç vermedim 3 ayda 1.5 kilo aldı
Ayseee60 kuzeyinannesi06 sadece kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşığı ardından hindistan cevizi yağı veriyorum. Tarifte bu şekilde zaten
Beyzas01 MademoiselleZengin55 merhaba resverol aldığınız marka nedir önerir misiniz benim de oğlum 2 buçuk yaşında yemeğe hiç iştahı yok ama abur cubur olsun her an yer
Sermec27 demosunannesi ben bir şeylerle karıştırıp veriyorum mesela yumurta nn içine katıyorum ya da fındık ezmesi vs o şekilde yiyor