twobabymom_ Kızlar merhaba mhrs den randevu alıp da kendiliğinden iptal olan böyle bir durumla karşılaşan var mi aranızda ben haftaya perşembe için aldım randevu bugün saatine bakmak için girdim ki randevu gözükmüyor sok oldum bir de doktorum özellikle 32 haftalık gel demişti şimdi de o tarihe tekrar doktora randevu yok ne yapacağım bilmiyorum
babymamma twobabymom_ telefon numaranız güncel mi doğrulama mesajı veya araması geliyor 182 den açmaz veya mesajı tıklamazsanız iptal olur
oznurr__ twobabymom_ takipli olduğunuz doktora gidin durumu anlatın yardımcı olacaktır mutlaka Eğer 15 gün içerisinde daha önce gitmişseniz randevuyu siliyor maalesef
twobabymom_ bisenakillisinzaten 31+2 haftaligim suan 32 de hem kendi doktorum hemde perinatoloji görecekti plesenta da sorun olduğundan dolayı 182 yi aradım hastane tarafından iptal edilmiştir dedi doktorun programa göre dediler
AlinRabia bisenakillisinzaten 36 dan sonra bakılıyor o sekıl her hafta cagırdıkları ıcın randevu olmadıgını bıldıklerınden randevusuz gel dıyorlar
twobabymom_ babymamma evet güncel mhrs den almıştım randevudan 2 gün önce arama geliyordu ben saatini esime söyleyim diye öylesine girdim ki iptal edilmiş 13 undeydi ayin
Duyulurum twobabymom_ bazen oluyor bana. Ama arama mesaj falan geliyor muayeneniz iptal edildi diye. Doktorun yerinin değişmesinden dolayı oldu benimkiler
twobabymom_ Duyulurum yaa bende ilk kez karşılaştım tekrar haftaya almak istedim ama kapalı en yakin ayın 20 sine kaldi
Kayra_68_aksaray twobabymom_ benim randevu iptal edilmişti öğün Doktor’un işi dikmiş acil izin almak zorunda kalmiş o yüzden iptal olmuştu okadar zor bulmuştum ki randevu yu sağlık bakanlıgı şikayet hattını aradık doktor izin almiş dediler
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala twobabymom_ bugün bana oldu, babam haber etti, mesaj ona gitmiş. Aradım 182′yi. Doktorun çalışma planında zorunlu değişiklik mi olmuş ne, ne demekse artık. Şeker yüklemesi için gtcktm, yaptramıycm artık yapacak bir şey yok 🤷🏼♀️
twobabymom_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ay bende perinatoloji 32.haftada bekliyorum demişti doktor da özellikle beklemiştim
damlaa06 twobabymom_ calisan anneysrniz rapor yazmak icin tam 32 de cagiriyor ama randevu gozukmuyorsada gidip hastaneye doktorla gorus