Lifee Merhaba hanımlar, Alt dişlerimin biri diğerlerine göre önde ve bu durum beni rahatsız ediyor diş teli taktırmayı düşünüyorum ama şuan ortalama fiyatlar nedir acaba yakın zamanda taktıran bilgisi olan var mı bebeğim de küçük bu arada 4 aylık
Snowglobe Lifee ben plak taktırdım daha bi hafta oldu 80 bin ama tel daha uygun diye biliyorum. Yerine göre değişir
eceninannesiiii Lifee bende geçen hafta fiyat aldım ,tel taktırmak istiyorum…Üst köpek dişlerimde çarpıklık var ,doktor 60 bin lira fiyat verdi …Önce dolgularını yaptır sonra başlarız dedi ..Bende dolgularımı yaptırmaya başladım bakalım
tulayks Lifee merhaba bende tel bar dişlerimde çok yamukluk yoktu ama oturmadığı ve boşluk olduğu için taktırdım 3 yıla gelmiştir şuna bir bebeğim var süreç çok zorlu oluyor kişiden kişiye değişir gerçi ama alışma evresi falan zorluyor benim hala çıkmadı ve o kadarda kötüye durumda değildi bilgin olsun 😊 Şuandada çok pahalı diye duydum ben yaptırdığımda dolar daha ucuzdu düşmüştü dolar üzerinden fiyat veriyorlar genelde
ozlemzmr_ Kızım 1 yaşına gelmeden taktırdım nerdeyse tedavim bitmek üzere kesinlikle ertelemeyin şuan sanırım 75 falan doktorum birine fiyat verdi ordan biliyorum tabi her yerde farklıdır kendiniz için çok önemlisiniz 😍
Lifee ozlemzmr_ çok iyi yapmışsınız ertelememekle umarım sonuç istediğiniz gibi olur😊😊 yaa ama fiyatlar baya pahalıymış ben şuan emziriyorum da acaba etkilenir mi bebeğim
Deniztalha en kotu 45 50 olur oda yerini bulursan ben 3 seneye döndü ama basit bir yamukluksa o eziyete girme derim bir iki diş için misal benim köpek disler ustteydi gülünce sorun yemek yerken sorun sürekli dudak içi yaralanması sorun fırçalama sorun vs vs bu sebebten tanıdık vasıtasıyla 6.500 e taktirmistim 3 yıl oldu sanırım belki fazla 18 ay durdu ama kendi için zorlukları var
Lifee Deniztalha alt çenemde bir diş diğerleri sıkıştırdığı için öne gelmiş biraz yani çevremde kimse bunun için bir yorum yapmadı ama yaptırırsam kendimi daha iyi hissedeceğim gibi bir de acaba tel taktırmak için 20’lik dişleri falan çekerler mi
Snowglobe Lifee Evet ikisine de takıldı. Tele göre daha çabuk sonuç alınıyormuş . ve benim dişlerim ayrık . ayrık dişte telden daha etkiliymiş .
Deniztalha Lifee benim doktorum ödül almış Almanya’dan gelen Türk tu mükemmel bir hocaydi bana dediği tek şey 4 tane 20blikndisinde çıkmış her ne zaman ne olursa olsun bunlara dokundurtma dedi ama tel takılırken illaki dış çekimi oluyor benim 2 tane çekti 1. azilari