sebur Kızlar farklı bi soruyla geldim eşim geçen tavuk almış sonra dondurucuya koyduk en son tarihi 30 ocak miş. 4 gün geçmiş tarihi dondurucuda birsey olurmu? Geceden yukarı çıkarmıştım yavaş yavaş çözülmüştü
Zeynepaseliinannesii sebur valla bız alıyoruz tarıgı gecmeden dolaba dondurucuya atıyosanız yıyebılırsınız bızdede oyle oluyo genelde suana kadar herangi bı proplem yasamadık
sebur Zeynepaseliinannesii teşekkürler 🙏 aklıma takıldı yinede bi sorayım dedim tavuğun şakası pek olmaz çünkü 😅
ppzeynep goldengate Buzluğa koyduktan sonra isterse 6 ay geçsin tüketebilirsiniz. Önemli olan buzluğa koymadan önce tarihinin geçmemiş olması. @sebur
cokbilmismom sebur dondurucuya atmanın mantığı o zaman bir şey olmaz. Ama bu sıralar tavuk almak baya riskli biz almıyoruz hastalıklı olen tavukları piyasaya sürmüşler hangi markaninda sattığı belli değil
suheyla92 sebur bisey olmaz çünkü donunca tarihi de donuyor bozulma ilerlemesi yasayamaz buzlukta. Hindi tercih ediyoruz biz tadı aynı ama tavuklarla ck oynuyorlar simdilik hindi daha saglikli, fikir olsun 🙏
ayisit sebur stt önce buzluğa koyulduysa 6 ay saklanır bir şey olmaz. Kurban etini 1 senede yiyen gördüm onlara bile bir şey olmuyor 😂😂
aybukesimsek sebur vallahi ne yalan söyliyim bizim öyle bir kaç tane vardı dondurucuda mangala gittik yedik arkadaşlarımızla hiçde birşey olmuyor
sebur aybukesimsek yok yok olmuyor. Daha öncede yemisstim ama şüphede kaldim yinede sorayim dedim.Ben yedim 3 saat oldu gayet iyiyim 😅🙈