Nova Merhabalar kuzenim ikinci evini aldı ve yeni eve taşındı. 4 bin tl bütçem var. Sizce ne olabilir? Ona sordum hani eksik bir şeyi varsa diye. Yok sağ ol dedi. Kullanışlı olacak ne alınabilir sizce?
SooMin Nova kiwinin halı koltuk yıkama ürünü var trendyolda arkadaşım önermişti bende favorilerimde duruyor öyle sizin butcenize uygun, fressi markası var Kore firini diye geciyor mutfağına onuda alabilirsiniz
duyguloji3478 Nova evindeki eksiklere göre bakabilirsin benim aklıma büyük boy aynası almak veya büyük yapay çiçeklerden almak geldi her eve uyan her evde kullanılabilen şeyler yada kahvaltı takımı vs de bakılabilir
Nova SooMin Kiwi koltuk yıkama makinesi 4325 modeliyse bende var. Çok memnunum. Dediğiniz fırına bakayım. Ev işleriyle pek ilgili değildir. Eşi yapar çoğu zaman☺️ Çok teşekkürler🌸
Nova duyguloji3478 Bitki çok seviyor evinde de bayağı bitki var. Değişik bir şey bakabilirim belki. Aynayı tekrar sorarım belki. Çok teşekkürler🌸
Nova Rez Keşke lazım bir şeyi söylese onun da işine yarardı. Ben de bu tarz hayatını kolaylaştıran bir şey olsa diyorum. Teşekkürler🌸