Mezura Merhaba kızlar. Bi kaç seferdir kızımın ayağı seyiriyor neden olabilir bilemiyorum. Bi bilgisi olan varsa yazabilir misiniz. Doktora sordum takip edin dedi. Nörolojik de olabilir vs dedi. Panik olup ağladım
Ayseduman Mezura benim bebişte de var 😕 ama hiç önemsemedimm normaldir belki 🙄 Diye tahmin ediyorum ama 😑
Bsrg Mezura ne kadarlık acaba bebegınız? Benim kızımdada vardı dr 4bucuk aylık olana kadar normal olur sonrasında takibi önemli bırakmazsa dedi
Minikpasam Mezura ne kadar sürüyor yada aldığınızda kucağunuza veya tuttuğunuzda duruyor mu seyirmesi
Mezura Ayseduman siz de video çekip doktorunuza gösterin bence. Ben de çekmeye çalısacağım. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ya. 🐣🐣🐣
Kbrayaman Mezura benim ki de Arada emzirirken seğiriyor ben pozisyondan bacağı ağrımıştır falan diye düşünüyorum masaj yapar gibi yavaş yavaş oynatıyorum bacağını geçiyor 🤷🏻♀️ Açıkçası çok önemsemedim
Mezura Kbrayaman ben de ilk ventolin vermişlerdi dozu çok gitmiş o zaman olmustu orda farkettim. Ama uzun zaman sonra bi kaç gündür dikkatimi çekmeye başladı. Çok önemsemeyim diyorum da. Ah olmuyor. Valla aklım karıstı.
aliyse063 Mezura Canım oglumunda var 3 aya kadar normal demisti ama doktor 6 aylik oldu hala tekrarliyor var saniyelik cekemiyorumda videoya Rabbim korusun onlari bende korktum ama bi cozum sunan doktor bulamadim
Mezura aliyse063 inşallah geçer inşallah. Zaten google a yazınca felaket tellalı. Eşim bakma şuraya diyor duramıyorum yine. Orayı okuyup oturup ağladm. Emanetleri Rabbime 🧡
aliyse063 Mezura Ahh Rabbim korusun canim birimiz bisey ogrenirse digerone yazalim olurmu Rabbim korusun kimseyi evlat atesiyle yakmasin insallah sadece bir reflekstir ve zararsizdir
Mezura aliyse063 insallah canımm amiin. Bi arkadaşım idrar yaparken olur dedi. Bu ara ona bakmaya çalışıyorum