cLearQueen Var mı hanımlar şununla şunu yemeyi severim ya da şunu yaparsam yanına mutlaka şunu yaparım dediğiniz 😁 ben başlayayım 😃zeytinyağlı taze fasulye + süzme peynir 😋 çok severim
3kedili2bebekli cLearQueen genel değil ama hamileyken küçük biber tursularini süt receline batırıp yiyordum, bir de aynı biber tursularini yanında çilekle yiyordum 😂
beyazzkuguu cLearQueen lisedeyken simitin arasına baharatlı çubuk krakerler var ya ondan koyardık hala da bayılırım ikisinin uyumuna 🤣
_Goktugunannesi__ LadyGaddar off evet bu ikili efsane Hele fasülye 1 gün önceden olucak kahvaltıda yiyiceksin
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala cLearQueen Kaç yıl önceydi kız, nasıl hatırladın onu 😲 😂 Ben unutmuşum, şimdi aklıma geldi 😂
Kisirvetursu cLearQueen ay cok guzel oluyor aynı kahveli sekerin içindeki tat gibi tam tarif edemiyorum
NmalkoC merveabla ay bende bunu yazmaya gelmiştim Çikolata ile peyniri çok severim birde ya orta yumuşak ezine yada süt topu peynirlerden olucak 🤣
uykucukoalaaa cLearQueen benim öyle bir şeyim yokta ilkokuldayken bir kız somun ekmeğin arasına halka tatlı koyardı öyle yerdi aşırı tuhaf gelirdi