slnbglm Kzıım 5 buçuk yaşında EMG çekimi istediler çektiren var mı zor oluyo mu ben kendime çektirdiğimde çok acı hissetmiştim kızımda hisseder diye endişeliyim
lceLady slnbglm Kismen evet bence emg cekimide hemsirenin igne yapmasi gibi Eli hafifse sorun hissetmez diye düşünüyorum Cok geçmiş olsun
CankizimRavzam slnbglm benim yavrum da girdi EMG ye ama uyuttular o şekilde çekildi ve hicbisey hissetmedi geçmiş olsun uyutma ihtimaliniz varsa öyle yaptırın
slnbglm Peyker19 çok geç gördüm kusura bakmayın ayağının üstüne oturunca sol ayak parmakları uyuşuyodu o yüzden
CankizimRavzam slnbglm ateşli havale sonrası girmişti Ravza iyi sevindim durduguna insallAh sonuçlarda temiz gelir annesi
slnbglm CankizimRavzam vallahi temiz çıktı inşallah hayırlısıyla ayak uyuşmasıda geçer rahatlarız Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
CankizimRavzam slnbglm amin canım çok sevindim adınıza insallAh geçer annesi hangi hastaneye gidiyorsun
CankizimRavzam slnbglm Anladım canim şehir hastaneleri iyi oluyor bence bizde Ankara tıp fakültesine gidiyoruz hep