HappyKids Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ En çok tercih edilen kampanyalı ürünlerimiz: https://ty.gl/dxsjg1dyc1n0e
hilal139120 Fors’ da Sevgililer gününe Özel Tüm ürünlerde peşin fiyatına 3 ay taksit ve Stoklarla sınırlı Giyimde 1 ALANA 1 BEDAVA son gün 14 Şubat . (Aydın’in Fors’ u var)
Rabiiul E bebekte gece fırsatı var kıyafetler çok uygun fiyata geliyor 8 parça ürün 730 tl civarında ödedim ( çoraplı alt dahil )
bendenbirtanedahayok Migrosta birçok kategoride 2. Ürün 1 tl olmuş kırtasiye ve hijyen ürünleri çok işe yarar🥹
meraliredam Migrosta geçen bebek bezinde 2 tane aynı üründen alana diğeri anında money karta iadeydi.500₺ ye iki bez aldınız 250 si money karta aktarılıyor yani.Bizim bezden yoktu.Aklima gelmişken buraya da yazayım 🖐🏻
ponsimom ecowell şampuan losyon ve güneş kreminde ebebekte sepette indirim var losyon ve güneş kremi tükenmiş bile ihtiyacı olanlar baksın mutlaka 👍
Papatyaanneee Migros marketlerde kaptan pengu peluş müzikli oyuncak 699₺den 150₺ye düşmüş ben aldım kızlar