Aslaniopbenimicin Kızlar seçenek değiştirmeyi açtım bilmeyenler bir turabinin şarkısını dinlesin bir de hav havı 😃😃😃
Snowglobe Aslaniopbenimicin kim ne derse desin hav hav bi kaç dinleme sonrasında sarıyo ben dinliyorum arada 😂 ama turabi berbat. Sözleri müziği her şeyi tam bi rezillik
Uykusuzhergeceeee Aslaniopbenimicin ikisi de berbat. Turabinin ki zaten utanç verici. Şarkı olarak görmüyorum ikisini de
Snowglobe Aslaniopbenimicin Ya evet neden o sözlere arabesk yaparsın. Rap yapsa yada dısco tarxı yapsa en azından sadece sözlerini konuşurduk. Böyle nereden tutsan olmuyo 😂
sananedallama Tüylü bamya survıor da delikanlılıgın kitabını yazıp böyle bi şarkıyla tekrar gündeme gelmesi beni şoka uğrattı
Aslaniopbenimicin sananedallama instagramı da berbat onun senelerdir çıplak resimler çoplak kadınalr kime neyi ispat ediyor bilinmez yarın namaz kılar öyle bi değişik
mbarlasu Aslaniopbenimicin Oturup İngilizce arabeske ağlayacağım aklımın ucuna gelmedi 🤣🤣🤣🤣 şaka bi yana o esnada başka bişeye üzülmüştüm o şarkı çıktı daha çok ağlamaya başladım 🤣🤣🤣🤣
mbarlasu Aslaniopbenimicin Valla çok ciddiyim sonra ne zırvalıyor bu gerizekalı diye turabiye sövmüştüm bütün sinirimi ondan çıkarttım 🤣🤣🤣🤣
Mixleydi Turabinin şarkısını dinledim beğendim bide sözlerine bakıyım dedim aman Allah’ım ne kadar iğrenç midem bulandı resmen nasıl izin veriliyor yayınlamaya anlamıyorum