Uykusuzhergeceeee blair kız zaten kaç paralar niye hafif kalsın 😅 1500₺ bi yatak örtüsü bence kullanışlı olur. Bana gelse mutlu olurum şahsen
blair Uykusuzhergeceeee yok yaaa aradığım o da değilmiş baktım 😅😅😅 bütçeyi arttırmaktansa gitmiyorum dicem az kaldı 😅😅😅
blair karan3535 yok ya hiç olmadı onlar baktım da bir de bana gelse ben derim ki neden nevresim takımı yani böyle tabak çanak bir şey olmalı ama ne
forumgurmesi tazecikanne45 1500 e fincan takımı ve nevresimden başka bişey yok bence az bile bu ekonomide 1500 tl cok değil
tazecikanne45 blair 6 lı havlu 400-500 TL. Yanına bi lastikli çarşaf+ yastık kılıfı olabilir 200-300 te o. Ya da hiç bişey de olmayabilir havlu yeterli olur bi.çiçek tatlı tamam.çok bile merhaba merhabaya
Uykusuzhergeceeee blair o zaman size ne alınsa mutlu olursunuz ya da onun tarzına göre bir şey seçin beğenmezse değişim yapar 😊
melek3675 blair lc home de 550 tlye kahvaltı takımaları vardı valla çok güzeldi bana hediye gelse cok severdim😂
Mnli tazecikanne45 400-500 de olmaz ama ev hediyesi ya bulunur da yakışı kalmaz akşam oturmasına giderken tatlı alıyoruz daha fazla tutuyor
OptimusPrime blair Bir tane saksı çiçeği güzel yapraklı, yanına da pasta seti alabilirsiniz ya da fincan takımı. 🌸 Örnek atıyorum 1500₺ hem pasta setini,hem fincanı,hem çiçeği alabilirsiniz 250₺ fincanlar 500-600₺ çiçek ve attığım pasta tabakaları yada Gold kenarlı pasta seti. Çok iyi seçenekler :)
blair OptimusPrime fikrinize özeninize sağlık o atlı fincana bayıldım bir çiçekle gerçekten çok şık olur harikasınızz teşekkür ederiiiiimmmm 🤍🤍🤍
blair tazecikanne45 ayyyy ne kadarrrer güzel hazırlamışsınız çiçek ve yanına hediye fikrine ba yıl dımmmmm. Çok teşekkür ederim harikasınız 🤍