melenbeg Bugün kızımın alt iki dişi elime geldi ama görünürde birşey yok tırtık tırtık 😍 ne zaman tam olarak görünür ve o görünme aşamasına gelene kadar huzursuzluğu devam eder mi yoksa artık onlar patladı okey mi diyoruz 😩😩😂
ByAslan melenbeg 2 3 güne gözükür 🌸 alt iki diş çıktı üst dişleri çıkarıyor bir kaç güne huzursuzluğu geçer
Whitewomen35 melenbeg Genelde patladıktan sonra acısı biraz daha diner eskisi gibi ağrı ve huysuzluk olmaz tamamen görünmesi de yine bebekten bebeğe göre değişiyor benim oğlum 1 yaşında ilk dişini çıkardı 1 ay sonra tamamen görünüyordu 😊
melenbeg Whitewomen35 6 aylık kızım ikisini aynı anda çıkarmış çok şaşırdım daha zor bir süreç bekliyordum çok korkutmuşlardı diş konusunda ama sadece genel bir huysuzluk mızmızlık oldu umarım bütün dişleri kolay çıkar 🥰
pnarselek girlmomm tam olarak 1 ay sonra mi dis boyuna ulaşıyor bizimki de patladı ama uzama çok yavaş 8 gün içinde dis boyutuna ulaşıyor yazıyor ınternette
belgin2 Ay bu ben oğlum 5 ay 23 günlük 3 gün önce fark ettim alt 2 ön dişi çıkmış baya ele geliyor patlamış çok az yükselmiş ama çok huysuz inşallah çok uzun sürmez valla bittim şu son birkaç günde 😂
pnarselek Evet ya bizim 2. Dis te patlıcak gibi patlamadı henüz çok huysuzlaniyor bazen herseyi ısırmak istiyor gibi 😂