Alyabebek34 Kızlar gögüslerim çok sertleşti ağrı yapıyor karnım davul gibi patlıyacak gibi şişti çok kötü hissediyorum
bendenbirtanedahayok Alyabebek34 meme sertliği diyince süt mü katıldı acaba dedim bilemedim ki neden sertleşti
bendenbirtanedahayok Alyabebek34 gebelik şüpheniz varsa evet bende hemen memelerim sertleşmiş ve hassaslaşmıştı gebelik belirtisi olabiliyor
bendenbirtanedahayok Alyabebek34 erken test yaptınız mı? Şüpjeniz varsa uarın kan verin asmde bence. Dediğim hibi ben regl olcam sanmıştım memelerim hassaslaşınca ama gebeymişim
Alyabebek34 bendenbirtanedahayok hemen belli olurmuki çok erken bence genelik 2hafta sonra belli olmuyormu birliktelikten sonra
bendenbirtanedahayok Alyabebek34 erken gebelik testleri adet gününüzden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor yani birliktelikten 6 gün sonea yapabilirsiniz testi ama adı erken gebelik testi o normal düz beyaz olanlardan değil
Alyabebek34 bendenbirtanedahayok aa gerçektenmi birliktelikten 6 gün sonrası oluyormu oluyorsa hemen yaparım yarın