Berydeniz serendipity16 kullanmadım hiç kızımın vardı oğlum binmeye hep korktu ama gene parmak ucunda yürüyo o yürüteçle alakalı değilmiş onu gördüm
kelebekmom serendipity16 Yürüteç dediğimiz örümcek mi ? Örümcek ise ben kızımı 7 aydan sonra ara ata oturttum ve evin içinde geziyordu. Çok şükür bi sıkıntı olmadı 14. Aya girdik yürüyor hatta :)
Nur__53 şimdilere sorsan hersey zararlı biz kardrsimi 5.ayda yürütece koyduk videolari var koşuyo cocuk erken yürüdü tabı bu sebebple omurgasındada hıcbısey yok sopa gibi cocuk bende kızımı koyucam herzaman değil ara ara koyınca sıkıntı olmuyo zaten @serendipity16
Nur__53 sanli17 aynen sorsan herşey zarralı burda bi kitle var zaten cocugunluga uyuyo bakıyo yorum en cok ne beğenilmiş hemen o tarafa geçiyor bukalemunlar 😀 kendşde tam tersini yapıyo normaldr ama burda ya yorum yazmıypr ya cougunluga uyyolar
sanli17 Nur__53 aynen öyle ben her dakika yürütece koydum şimdi maşallah koşuyor yok o zararlı yok bu zararlı herşey zararlı biz nasıl büyüdük acaba çok mersk ediyorum
umyadn serendipity16 valla biz yürütece koyduk durmadı sonra yürüme arkadaşı aldık onda oynadı yürüdü hoş bizim sıpa 16 aylıkken yürüdü :)
melegininannesi38 serendipity16 çok uzun vadeli koyamayacagin için bişe olacağını sanmıyorum canım bende kullandım ama bbegimde çok şükür bı zafar olmadı ama uzun vadeli sürelerde yapar illaki ayrıca tek yürüteç değil herşeyin fazlası zarar
serendipity16 melegininannesi38 tabi ki her şey dozunda olmalı zaten benim bebeğim çabuk sıkılan bir bebek en fazla 10 dk aynı yerde durur 😀
melegininannesi38 serendipity16 yani omdan da zarar geleceğini sanmıyorum ayrıca yürüteç de 10 dakika durmaz bebekler çok hareetli oluyo maşallah