kubrace 5.5 ayda tadımlara başladık şimdi Kaç öğün, ne vermeliyim 9 da uyuyor bebeğim. Acemi bir anneyim bu konuda
araskusum kubrace ben sabah öğle akşam minik porsiyonlarda veriyordum, bir öğün sebze bir öğün muhallebi bir öğün meyve şeklinde , onun dışında ilk zaman ayrıyetten mama ve meme ilerliyordu
hemsireanne01 kubrace tadımlar zaten 1.5 -2 ay sürüyor. 9. Ayı bitirene kadar hala ana öğününüz %70 anne sütü yada formül mama olmalı. 10.aya girişle birlikte artık kalori hesabı yapabilirsiniz. Bu vakte kadar kaşık kaşık yeme beklentisine girmeyin ve asla zorlamayın yesin diye. Tadına baksın kafi.
kubrace araskusum benim de mama meme birlikte Kahvaltıda yumurta verdiniz mi muhallebi gece mi sabah mi
araskusum kubrace ben sabahları yumurta peynir pekmez veriyordum ancak hepsini öncesinde tattırdım tabi ki alerjisi olmadığını gördüm öğlen çorba veya sebze akşam ise muhallebi veriyordum
hemsireanne01 kubrace maşallah çok güzel. Tadım yaptırdığınız sebze meyveleri 2 li karıştırıp verebilirsiniz. Sebzelere azıcık zeytinyağı ekleyin. Meyvelere pekmez koyabilirsiniz. Kavanoz maması gibi yapayım derseniz suyla bebek irmiği pişirip bu karışımlara ekleyebilirsiniz. Yoğurt mükemmel bir ara öğün kurtarıcı zaten.
araskusum kubrace iştahlı bebekse bol bol yedirin bence benimki de çok iştahlıydı o zamanlar sonradan kesildi iştahı gene az yemiyor ama eskiye göre iştahı yok