SheDoesntCare ? Sütlü bildiğiniz muhallebi gibi vs fırınsız bir tatlı tarifi verebilir misiniz acaba 😬
Belinays_mom SheDoesntCare borcamın altına bebe bisküvi üstüne de krem şantili muhallebi çok enfes oluyor
bayamsare cLearQueen ay evet hem güzel hem kolay hemde missss gibi tatlı arasına ister muz at ister bisküvi ister puding niyetine ye
Habibe08 1 su bardagi un 1 su br şeker 1 lt süt karıştır pisir sonra bi kasik tereyag koy bi pakette vanilya bitanede sade falim sakiz borcami islat dok istersen buskivi parcasiyla filan susle ben cok severim kurtarici yada bardaklara magnolya gibi
yagmuraltintas SheDoesntCare yalancı profiterol hem yapımı çok basit hemde çok lezzetli isterseniz tarif atarım 😂
yagmuraltintas SheDoesntCare önce bir paket kedi dilini küçük dilimler halinde kesin sonra muhallebi için 1 litre süt 1 su bardağı nişasta yarım su burdağı un bir su bardağı şeker bir yumurta sarısı ve vanilya. Vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye alın karıştırın muhallebi kıvamını elde ettiğinizde vanilyayı ekleyin sonra kedi dillerini tencerenin içine ekleyip karıştırın o arada o soğurken çikolata sosu hazırlayın. Tatlıyı ister kaselere bölüp üstüne çikolata sosu ekleyin isterseniz tepsiye boşaltıp üzerine çikolata sosunu döküp servis edin. Muhallebiye ek olarak krem şanti falan ekliyenler oluyor ama ben sevmiyorum çok şekerli ve gereksiz oluyor benim fikrimce deneyin pişman olmazsınız 😂