ezgunal Kızlar merhaba 46 günlük olduk artık sağlık ocağının verdiği D vitamini 1 ay kullandım şimdi herkesin önerdiği Ocean D vitamine geçtim damlayla ağzına mı damlatayım yoksa mamaya mı katayım bilemedim siz nasıl veriyorsunuz ?
feyzanuur ezgunal direkt ağzına damla verebilirsin. karıştırınca yiyeceğin türüne göre etkisi kırılabilir
Deletedmom_220 ezgunal ilk bir damla yüzüne damlar. Alerjisi varsa belli olur bebeğimin yüzüne aktı ağzında ilk anlamadım bir kaç defa yüzü kızarınca dedim bu alerji.
beequeen ezgunal hiç irkilme olmuyor ben doğduğundan beri öyle veriyorum. Damlaya göre daha rahat bence. Tadını sevmediği için ağız buruşturuyor sadece
ezgunal xbebegimx teşekkürler, fakat doktorumuz bize 4 damla demişti siz 1 damla mı sıkıyorsunuz yani?
xbebegimx ezgunal evet bir fis 3 damla ediyor 1 yasindan snra 600luge gectik ama doktorunuz 4 damla dediyse damlalikla verin.
trabzonlumom ezgunal fiyatı nedir kadara aldınız acaba bende sağlık Ocağının verdiğini kullanıyordum içeriği temiz değil diye bişeyler okudum 15 gün felan verdim bende kestim o yüzden sizin aldığınızdan almayı düşünüyorum
ezgunal trabzonlumom evet bende öyle duyunca bıraktım direk buna geçtim eşim Selçuk ecza deposunda çalışıyor personel indirimiyle aldık fakat internette baktığım kadarıyla 200 tl arası bişey
Nurselin72 ezgunal ben de bu markayı kullanıyorum günde üç damla fıs fısla yapmayabilirsin ben kaşığa damlatıp öyle veriyorum daha kolay oluyor
papatya_18 ezgunal DR Osman Gönülalın paylaşımı.. 1 puf= 3 damla.. önce damla olarak verdim ama geri çıkarıyodu sonra bir fıs spreyle vermeye başladım geri çıkarmıyor kolay oldu