cgdm26 Birbirimizi motive ederiz diyorum ne dersiniz 3 aylık bebişimle emzirme sürecim devam ediyor fakat doğum kilolarım kaldı diyet için arkadaş arıyorum 😂
cgdm26 Gigimom ben bugün diyetisyen ile görüştüm 6 aydan önce tavsiye etmiyorum ddi ben doğum yapalı 3 ay oldu sizin kaç ay oldu
1melekannesiselma Benim bebeğim 16 aylık Salı günü diyetisyene gittim genel bir liste verdi isterseniz paylaşayım kızlar
ikizkom 1melekannesiselma ben de cok memnun olurum gidecek durumum yok su an icin. Emzirirken yapabilir miyiz az emziriyorum
1melekannesiselma ikizkom bende az emziriyorum artık yaşından sonra oyun için emiyorlar zaten doymak için değil bi kaç saat sonra atayım isterseniz uygularsınız 🌺
gul_erden Herkese sürecinde başarılar diliyorum kızlar inanın mümkün , yeterki isteyelim. Ben ameliyat olacaktım vazgeçtim ve spor diyetle 23 kg verdim kalan 8 kg için devam ediyorum ig takip etmek isterseniz diyetteyimannecim diye bakabilirsiniz 🌸🌸🌸
1melekannesiselma Kusura bakmayın lütfen benim kız çok hareketli ona yetişmekten telefonu elime pek alamıyorum inşallah işinize yarar hanımlar ben açıkçası listeye çok uymuyorum çünkü çok genel bir liste verdi herkese verilen bir liste öyle düşünün ama içinde neleri yiyip neleri ekmek yerine yiyebilirsiniz onlar yazıyor belki yol gösterici olur 🌺