A25aa95 Hanımlar evden bi iş yapıp para kazanan varmı hangi işi yapıyosunuz benim azda olsa para kazanmam lazm ne yapabilirim sizce acil
deleted20517 A25aa95 Anket dolduruyorum akmasa bile damlıyor,birkaç uygulama var indirip bazen günlük bazen bir kaç güne bir anket veriliyor anket başı para miktarı değişiyor dolduruyorsunuz,bazende hediyeli anketlerler veriliyor mesela içecek deterjan dondurma cips gibi vs
Bebislerhakkinda A25aa95 halka arzlara katılabilirsiniz koydugunuz para tavan giderse üzerine kar koyuyor birkaç gün sonra satıp çıkıyorsunuz hisseyi
minicikbebis deleted20517 ben cevapla kazanda anket dolduruyorum 25 lik anketleri doldururken surekli anketi tamamlayamadiniz uzgunuz diyip kapatiyor ve 0.50 krs aktariyor bende surekli olmasi cok sacma nedenini biliyor musunuz bana dolandirici gibi geldi
Deletedmom_289 Bebislerhakkinda halka arz şimdi kazandırmıyor canım hiç girme akfıse girdim başlar başlamaz %10 düştü
deleted20517 A25aa95 tabiki İki yengeç Anketcepte Bounty Cevapla kazan Mavianket Survey mobile Eğer indirirseniz özelden referans versem girermisiniz
mslesra deleted20517 mavi anketten para cekebiliyomusunuz 1 ayı geçti hala yatmadı para 1 kere çektim daha sonra 2 kere daha cekmek istedim hala beklemede
pantenkelebek deleted20517 ben arada bir anketcepte yapıyorum ama anketin ortasında bu anket sizden önce biri cevaplamış yaş il kriter bakımından falan diyor neden
deleted20517 A25aa95 anket başına değişiyor,ben aylık veya baya biriktirdikten sonra çekiyorum,toplam söylediğim uygulamalardan 600 kadar kazandığım oluyor aylık,miktar değişiyor bazen, ihtiyacım olmadığında çekmeyip biriktiriyorum toplu cekiyorum
deleted20517 beyzanuroz yazdıklarımın hepsi iyi hepsini kullanıyorum,önemli olan anket bildirimi geldikçe girip hemen yapmak
deleted20517 mslesra ya o sorunu bende yaşadım onda ama arkadaşım çok defa cekebilmis ama ben de sorun yaşıyorum malesef