cennetkusum16 mevlo doğduğu günden beri kullanıyoruz hastanede onu vermislerdi şuan 9 aylık. Ben Aptamil Prosyneo geçtim bağırsak faaliyetlerine iyi geliyor. Normal Aptamilde kabızlık oluyordu. Prosyneo gaz damlası bile kullanmadık. Kilo alimida çok güzel gitti. Bağışıklığıda güçlüydü onu kullandigimiz süreçte hiç hasta olmadı
ana0105 mevlo Ben de aptamil kullanıyorum bebeğime, prosyneo serisi daha iyidi ,normale geçtim bir süre önce ama aptamil prosyneoya döneceğim gibi çünkü onda kilo alımı daha iyidi probyotikli bir de
minnaks Bende onu kullanıyorum 30 gunlugum memnunum.. Bırde gunde en 1 kere elımden geldıgınce emzırıyorum ama sütüm az daha dogrusu sutum yok..
sumeyyeidil minnaks bende de durum aynı verdiğim de ona yetmiyor göğüs ucum da yok silikon uçla veriyorum kavga kıyanet 2 yemek kaşığı çıkıyor mu bilmiyorum bir sürü takviye kullandık bana mısın demedi
hemshireanne minnaks eger bebeginiz emiyorsa 2 3 saatte bir emmesini saglayin sutunuz artacak yada sagim yapambilirsiniz yine sutunuz artacak
eylulismomm mevlo benimde bebeğim 19 günlük meme+ mama şeklinde gidiyoruz.hipp kullanıyorduk ama hipp inanılmaz gaz yaptı büyük tuvaletine masajlar ile çıkıyordu. aptamil prosyneo ya geçtik düzenli şekilde tuvaletini yapıyor gazını çıkarıyor şimdilik çok memnunum
_muzikutusuu mevlo bizde 1 aylık olduk benimde sütüm gelmiyor bende doğduğundan beri aptamil prosyneo veriyorum çok memnunum
cauuv2 mevlo 19 ay bitecek hala kullanıyorum dogdugundan beri, cok severek içiyor baska mama denedigimde aç da olsa içmezdi kücükken
nsaeks mevlo bende ilk zamanlar mama verdim ama mamadan önce hep iki göğüstende emzirdim yavaş yavaş da olsa süt geldi, mama bizde çok fazla gaz yaptı