Deletedmom_220 3 gun kuraliyla ilk gun 1 cay kasigi, 2. Gun 1 tatli kasigi, 3. Gun 1 corba kasigi olacak sekilde tadim yaptirin alerjisi varmi yokmu anlamak icin ayrica bi anda yuklenirseniz ilerde besin reddi yasayabilirsiniz. Yogurt, havuc, balkabagi, tatli patates, kabak, bezelye, brokoli, ispanak puresi avokado, elma, armut, mevsim sebzeleri oncelikli olmak uzere daha sonra meyvelere gecin. Bir cok tadim yaptiktan sonra eger tadim yapacaginiz gun elinizde yeni sebzeniz olmazsa havuc+yogurt, kabak+yogurt tarzi karisimlar yapip verebilirsiniz az miktarda. Ortalama 7 bucuk ay sonra haslanmis sebzelerden corba tarzi seyler yapip verebilirsiniz uc dort kasik, 8- 8 bucuk aydan sonra hafif puturlu vermeye baslayin. Tadim ayi 7 bucuk aya kadar uzayabilir daha sonra 2 hafta kadar 2 ogune gecip sabah ve oglen olarak ogun hazirlayabilirsiniz. Sonrasi kahvalti oglen aksam olmak uzere ogunlere gecebilirsiniz. Yumurta haslamasini ilk sarisini vererek baslayin. Yumurta sarisini yutmakta zorlandigi icin su ile veya anne sutunuz ile yada mama veriyorsaniz mama suyu ike hafif seyreltip islatip verebilirsiniz( ben su ile seyretip verdim) 9-10 ay sonrasi beyazindan cok az deneyip alerjisi olmazsa beyazindan da vermeye baslayabilirsiniz🤗 @cLearQueen sizede belki yardimci olabilir bunlar🤗