Ayyildiz35 atosum ben yaşadım oğlum 2 böbrekte 14 ve 15 mm genişleme ile doğdu. çocuk nefroloğu takip etti şuan düzeldi.
onurmooms Ayyildiz35 ne kadar sürede duzeldi ve genisleme sebebiniz neydi acaba? Bizde darlık sebepli genişleme var. Tek bobrek 9 mm . Ay sonunda sintigrafi istendi :(
Ayyildiz35 sjhdje enfeksiyonu takip ettim. yiyecek içeceklerini bu hastalığa göre ayarladım. biz ameliyat sınırındaydık ama çok şükür geçti
onurmooms sjhdje gerileme var ama malesef taş oluştu. 28 gunlukken sünnet olmuştu. Çok şükür enfeksiyon geçirmedi. Ama sık sık bez degistirdim usutmedim hic
Ayyildiz35 onurmooms sıvı alımına dikkat edin. konserve ürün vermeyin. protein ve potasyum açısından zengin yiyecekleri aynı öğünlerde vermeyin. lifli yiyecekleri tercih edin
Ayyildiz35 sjhdje su içmesine özen gösterdim. tuza dikkat ettim. aynı öğünde 2 farklı protein kaynağı vermedim. et yediyse yanında yoğurdu ya az verdim yada vermedim gibi. doktorunuz sizi bilgilendirir zaten.
sjhdje Ayyildiz35 bize böyle şeyler demedi doktor belki bizim 6mm ondan mı demedi acaba şu iciriyorum bol bol vermye dikkat ediyorum ama