Tubaaa0 Hemoglobin ve demir i çok düşük geldik doktor ferrosanol verdi . Ben normalde bestiron kullanıyordum yükseltmemiş . Ferrosanol dişlere zarar veriyor mu
Ess92 Tubaaa0 evet bizim ön dişlerin rengi biraz gitmişti ama düzenli fırçalamyla geçti şu an… biz de bestiron kullandık ama maalesef Vegan, bitkisel içerikler pek etkili olmuyor aynen bizde de demir ve hgb düşük çıkmıştı
GezginPaNDa Iglumun dişleri bi gecede kahverengi leke oldu , çok korktum balici diye . Fırçalama ile çıkmadı sonra eşim pamuğu karbonata batırıp dişleri tek tek ovdu dişleri bembeyaz oldu çok şükür
Kartaldeniz Biz de kullanıyorduk dişleri çıkmaya başladığımda lekeli çıkmaya başladı Doktora söyledim hemen değiştirdi Fererro senol u 2-3 ay kullanmıştık Bıraktık çok şükür dişleri normal beyazlığına döndü 1 ayda
Husnur Bizde kullanıyoruz 3 gün oldu içirince direk dişlerini fırçalıyorum ama yinede az sararmış bende yarın karbonatla bir sileyim
Kartaldeniz Credcent 2 kutu verdi bize İlk kutu her gün 8 damla olarak kullanın 2. Kutu da 4 damla verin dedi