aysegul_my mom97X şuan ki modelleri ve kaliteyi bilemiyorum ama ben 8 yıl önce Emsan dan aldım çelik tencerelerimi bak 8 senedir kullanıyorum taş gibi hiç hiç biseyi yok hemen altı yanmaz o senin kullanmana bağlı ateşi çok açıp da pisiririm ben yemeklerimi genelde ama ona rağmen bile yanma yoktur karaca yi bilemiyorum fikrim yok
semosderler mom97X zamanında çoğu şeyimi onlardan aldım o kadar pişman oldum ki , söve söve bi halloldum😂
aysegul_my mom97X kötü olan hiç bişey yoktur çelik tencere sonuçta ne gibi kötüsü olucakda çöpe aticaksin sen onu güzel kullanirsan en fazla kötü bile olsa 5 yıl kullanırsın
mom97X aysegul_my e öyle tabi. Benim zaten granit tencere takımın var ama yanında 2 tane filan da çelik tencerem olsun istiyorum, çok sık da kullanmam kullandığımda da dikkatli kullanan biriyim
allwrite İkisi aynı marka, farklı isimler. Tabanları ince oluyor. Aryıldız tavsiye ederim, Korkmaz da fena değil. Onların tabanları kalın oluyor ve yanma yapışma riski daha az.
aysegul_my mom97X aslında biliyo musun granit tencereler çelik tencerelere nazaran daha çabuk bozulup eskir cnku onların bazılari yüzeyi bozuluyo pilavdi sebze yemekleri falan güzel oluyo granitler için ama diğer türlü bütün yemekler içinde çelik tencere çok güzel oluyo ve hiç bisekilde bozulma olmuyo kesinlikle bak iddiamı koyuyorum ortaya granitlerden daha çok çelik tencere kullanırsın 🤌😄
amazontuba mom97X canım bana da geçen yıl pahalı geliyodu ama trendyolda vadefarksız 3 taksitle aldım hem daha rahat ödemiş oldum hem de kaliteli ürünüm oldu belki fikir olur🌸