EymenAlim 14 aylık oğlum var taneli hiçbisey yediremiyorum ne verirsem diliyle dışarı atıyor çorbanın içindeki taneyi bile yutmuyor napmalıym
Ikrazumra19 EymenAlim en bastan hep pure yaptiysaniz normal israr etmelisiniz diger turlu hic alıştıramazsınız
Nar EymenAlim iştasız çocuk bakmak cok zor benimde oğlum 17 aylık ve hala zorla yediriyorum yediğide yarım kase corba asla tok tutacak kadar yemiyor ne yaptıysam olmadı inşallah bir yolu vardır iştahsızlığı yenmenin
YagmurElamm EymenAlim 16 aylık kizim var. Zorls yediriyorum. Tv ye bile karşı bi insanken telden çizgi film açıyorum. O kadar zor bi durum ki iştahsız çocuk. Allah yardımcımız olsun diyorum başka birşey diyemiyorum
Elegance Benim Bebişim bir aydır hastaydı iştah bir gitti ufak tefek parçalar dışında hiçbirşey yemiyor varsa yoksa mama 😭 Zayıfladı bebeğim napıcam bilmiyorum 🤷♀️
Elegance Yani bana göre hepsi düzene girer yeter ki yesin de ister pütürlü ister pütürsüz yeter ki yesinler
kucukaga Ben çıldırıyorum resmen ağlıyorum hatta daha bu sabah ağladık karşılıklı yemiyor yemiyor napsam olmuyor ne kadar çeşit çıkarırsam çıkarim yemiyor 😔😔