aymtii mirayildiz saçta ise ben yaşıyordum 1 ay öncesine kadar. Doktorunun verdiği ilaçlarla ilk kullanımdan itibaren mis gibi oldum. Dilerseniz ilaçların isimlerini edebilirim, kendiniz doktora danışarak yazdırabilirsiniz.
mirayildiz rachelgreen_ aymtii yanakları sanırım egzama oldu onun haricinde uyuz hastalığımız da var özel karışım ilaçla geçmek üzere ama yanaklarında iki üç gündür egzama başladı doktora gitmedim ama gördüğüm kadarıyla egzama
rachelgreen_ mirayildiz bebekle ilgili bir şey diyemem canım doktora götür kortizonlu krem verebilir öylelikle geçer egzama ise
ereninannesi_ mirayildiz uyuz sonrası bizde de oldu hatta bugün götürdum doktora tekrar etti uyuz diye. Özel karışım ilaç cildi çok kuruttugu için yapabiliyormus. Hametan varsa evde onu surebilirsin mustela öneriyor ama pahalı dersen beyaz vazelin de olur dedi. Bir de adını vermeyin kortizonlu ilaç veriyor bir hafta kullanıyorsun. Bı cildiye doktoruna danış kortizonluda yardımcı olur ama hametani ve vazelini rahatlıkla surebilirsin
aymtii rachelgreen_ betasalic losyon ve sebirox şampuan. İlk kullanımda tertemiz oldu resmen. Kafamı kaşırken kanatıyordum, o dereceydi. Umarım sizde de işe yarar. Yine de doktora gitmeden kullanmayın
merhabacanim aymtii merhaba en iyisi dercos şampuan mutlaka bir araştırın,haftada bir kullanıyorsunuz azaldığı dönemlerde ayda bir bile yapabilirsiniz yağlı egzama için ayrı,kuru için ayrı var.
rachelgreen_ aymtii betasalic kullanmıştım bir keresinde bana fayda etmemişti momecon losyon iyi geliyordu şimdi o da fayda etmiyor şampuanlar da nerdeyse hepsini kullanmışımdır herhalde asla geçirmiyor ya berbat bir şey bi çıkınca geçiremiyorum bi türlü