Ssssraa Sorum başkıkta. Bazı sebeplerden bırakacağım,3seans gittim. %75 oranında azaldı şuan olanlar da ince ve cansız. Onlara ne kullanabilirim ya da ne kullanırsam kullanayım eski haline döner mi? Kalınlaşsınlar ve çoğalsınlar istemiyorum
Ynsm Ssssraa kısaltma işlemi yapmadığınz sürece ne kullanılırsanız kullanın eski haline döner bence bırakmayın zaten üç senstan sonra uzun arayla gidersiniz kısaltma dediğimzde erkklerin saç için kullandığı için traş makinaları
mekmksns Ssssraa 3 seans hiç seans malesef eski haline 2 ay içinde dönecektir. Kıl kökleri en az 8 seansta direncini kaybediyor. Ama karınca yağı da kullanabilirsiniz kendiniz aldıktan sonra artık
Ssssraa irva mesela şuan gittiğim merkez hiçbir şekilde müdahale ettirmiyor. Seans öncesi sadece kendisi kısaltıyor
Ssssraa Ynsm yaa gerçekten mi. Tüm gittiklerin çöp yani.. of bilmiyorum. Sebeplerimi burada söylemek istemiyorum ama bıraksam iyi olacak…
Kbr-a Ssssraa belli bi zaman sonra lazer bitmiş bile olsa kıllar geri dönüyor özellikle genital ve bıyık eski haline geliyor diğerler bölümlerde daha az çıkıyor eğer sarı tüylüyseniz lazer pekte kalıcı çözüm olmuyor
Ssssraa Kbr-a alex e gidiyorum ama hepsinde mi aynı ki bilmiyorum. Ben de şuan gidenler gitti artık diye düşünüyordum
ReisinKizi Ssssraa 3 seansta etki etmesi imkansız. 2 3 aya eski haline döner zaten canınızı sıkmanıza gerek yok. Siz normal alın eskiden nasıl alıyorsanız sonra lazere tekrar başlarsınız.
Kbr-a Ssssraa bende Alexe gittim lazerim bitti ama sarı tüylü olduğum için yukarda yazdığım gibi oldu birde kadın hastalıklarının hormonel rahatsızlıklarının varsa sert kıllar oluyor
masterchefiniz Ssssraa epilatör veya eldiven en iyisi .ağd jilet eskiue döner gürleşir. Ben 1 yıl gittim lazere çok memnun kaldım. Şu an gitmiyorum eldiven ile özel bölgemi çok ince ve az çıkıyor alıyorum bacağımda hiç çıkmıyor.
Ssssraa masterchefiniz sizin seans bittiği için mi acaba. Yoksa burada yazılanlara göre ne ile alırsan al eskiye döner diyorlar
Kbr-a Ssssraa yok ya ağdada aynı epilasyon aletiylede aynı eldivenler aynı tüm tuşlara bastım sonuç aynı düzenli lazere gidince pamuk gibisin ama
Ssssraa ReisinKizi 2 3 aya eski haline döner 🥲🥲🥲 Ben şuan etkisi en az bu şekilde olacak durumda kalır zannediyordum. Büyük yanılgı desenize. Aslında günahından vs çok bahsediyorlar. Bırakma isteme sebebim oydu…
masterchefiniz Ssssraa benim senaslar bitmişti valla hiç bilmiyorum canım olabilir. Yani hamilelikte hormondan kaynaklı artar derler ama benimki artmadı. Ve önceden hep jilet kullanıyordum. Jiletten kurtulduğum için o kadar mutluyum ki kaşındırıyor yara yapıyor ve çok kalın çıkarıyor
ReisinKizi Ssssraa keşke dönmese ama dönüyor. 3 seans çok az zaten. Evet haram olan bölgeler için bende rahat gitmiyorum. Eve lumea aldım denemek için paketim bitti şu an onunla idare ediyorum ama salona gitmek gibi olmuyor tabi
Kbr-a Ssssraa evde yapın kendiniz alın bende öyle yapmayı düşünüyorum lazer dışındakiler tüy alıcı şeyler bende işe yaramıyor
Ssssraa ReisinKizi lumea bende de var. Yani lazer gibi değil ki.. buraya gidince farkı anladım zaten. Acaba köklere ellemeden alım yapıp arkasına lumea nasıl olur ki