Orenda_ Canlar hazır bugün ben işsizken sevgili kocama doğum günü hediyesi fikirleri alayım sizden😙 Geçen yıl pasta yaptırdım, parfüm almıştım bu yıl aklıma birşey gelmiyor😄Fikir ve önerilerinize talibim🤗💕
suhedaaaaa Orenda_ Benimde eşimin bugün doğum günüydü, kalp şeklinde pasta yaptım ama aklıma hediye gelmedi. Bana mesela bir sürü hediye alınabilir hiç isteklerim bitmiyor ama kocama ne alacağım asla bilmiyorum 🤷♀️
Miracinannesi_ Orenda_ bluetooth kulaklık ve ise giderken kullanmasi icin sirt cantasi almıştım ben ihtiyacına yönelik bisey olursa daha çok mutlu olur
Orenda_ lceLady Cüzdan ve kemer geçen yılın öncesi yılı almıştım gözlük kullanmıyor, tişört olabilir düşüneyim canım teşekkür ederim😊
Orenda_ dedeeminbusra Saati de 3 sene önce almıştım kullanmadı saatle çalışamıyorum diye,kazağı düşüneyim bacım sağol ☺️
Orenda_ suhedaaaaa Ay cidden öyle valla bulamıyorum bir de her yıl farklı birşey alınca farklı birşey bulunmuyor 😄 Sizinle birlikte mutlu yıllar 🥳
Orenda_ Miracinannesi_ Tek ihtiyacı isteği Dron du almış kendine sağolsun benim onu kaldırabilecek bütçem yoktu ben almak isterdim ama😂😬
Miracinannesi_ Orenda_ ahhah dron deyince aklıma geldi 2. Yilimizda olan dogumgununde uzaktan kumandalı araba almıştım bende 😂😂 mevsimlik giyeceği turde şeyler olabilir kanvas pantolon veya kapsonlu fermuarlı sweat tarzı yaz kış kullanır
allwrite Bütçeniz varsa otomatik saat. Bence saate biraz ilgi duyan hiçbir erkek yoktur ki bu ömürlük saatlerden hoşlanmasın :)
Orenda_ allwrite Benim eşim klâsik biri canım her saati takmıyor Casio nun su geçirmez saatleri var ya ondan almıştım önceki doğum günlerinde bunlardan hoşlanıyor diye iş yerinde çalışırken rahatsız oluyorum dedi kullanmadı takmıyor saat🤦🏻♀️
Orenda_ Miracinannesi_ Ahaha bir ara benim ki de hevesliydi uzaktan kumandalı kepce kamyon vardı metal büyük birşey sonradan bu dronlar çıkınca bunlara merak sardı😄Galiba giyimden gideceğim yada ayakkabı falan
Deletedmom_220 Orenda_ pijama takımı al evde kılas klaas takılsın. rabtışambr al. Evde dön atlet geçiyorsa değişiklik olur
kubra00k Eşime doğum gününde pasta yaptım ve çok sevdiği eşofmanı almıştım.. severek giyeceği şeyi bilirsiniz, yada sevdiği bir marka.. öyle birşey alın derim