Kızlar dün uzun süre evde değildik. Akşam geldiğimizde montumu çıkarıp yere attım hemen oğlumu uyutmaya gittim. Kalktığımda eşim montumu asmıştı. Sonra çantamı arabadan almadığını fakettim, montumun giyip gittim aldım. Eve geri geldim, montumu asacaktım ki bi baktım montumun kolunda afedersiniz bok var. Ama kuş boku değil yani. Kedimiz var, acaba dedim montu yere attım ya, olmaz ya yere mi yaptı diye aradık taradık bulamadık kaynağını. Sabah eşim işe giderken görmüş kapıda var. Ben de içeri girerken sürtündüm herhalde. Kedi köpek olamaz çünkü bayağı yukarda, kapı kolundan da yukarıda. Omzum hizasında düşünün işte ki ben 1.73üm. Sular kesik çıkıp silemedim de daha. İçime kurt düştü internetten baktım ki büyü olabilirmiş. Pek inanmam böyle şeylere ama yine de bilen eden var mı sormak istedim. Annem sirkeyle sil dedi sular gelince yapacağım. Mantıklı bi açiklama da bulamıyorum yukarda olduğu için. Apartmanda başka da yok duvarlara falan da baktım hani birinin ayağına bulaştı da onu sürdü desem ama yok yani sadece kapıda. Beni biraz rahatlatır mısınız. Gülüyorum ama ufak bi tırstım da 😂