Yukarıdakileri sizlere bıraktım tercihi simdi geneel olarak yapacaklarimizi yazıyorum.
Hergün 3 lt su ister şişelere doldurun 1er lt lik yaninizda taşıyın isterseniz icine keyfinize gore limon dilimi kabuk tarcin karabiber yeşil elma karanfil atın icimi kolaylaştırır.
Suya karbonat koyarak 1.5 lt suya bir cay kaşığı karbonat.
Ama mutlaka 3 lt su arkadaşlar kilonuz fazla ise 4 lt çıkarabilirsiniz.
Sabah kalkar kalkmaz ilk işimiz su olsun 2 bardak ben ztn icmeden duramıyorum 19 aylik bebegim cokca emer.
Ardindan bir fincan şekersiz kahve
Kahvaltı da istege göre tam bugday ekmegi ennnnn fazla 4 dilim bu da birden kesmemek için. Normal ekmekten daha çabuk doyuruyor ve daha uzun süre tok tutuyor zaten.
Bolca yeşillik çiğ kuruyemiş haslanmis ya da bir kasik yagla herhangi bir çeşitle omlet. Büyük ise 2 yumurta küçükse 3 emziren anne için.
3 kuru kayisi yaninda kuru incir de olursa harika olur.
Zeytin sınırsız zayiflamaya etkisi tartışılmaz.
Şekersiz 1 fincan cay dilerseniz.
Siyah cayda ödem yapıyor arkadaşlar o yüzden dikkat edelim.
Kahvaltıyı asla es gecmeyelim kahvaltiyi guzel yapmazsak daha cok acıkırız.
Greyfurt gerçekten zayıflatan tek meyve imis tarcin ekip yiyebilirsiniz.
Herhangi birkac meyveyi de kahvalti olarak yiyebilirsiniz.
Ben oruca başlayacağım özel günüm yakın o nedenle bittikten sonra ama yarın 16 2 aclik orucuyla başlayacağım ilk haftamıza.
Akşam yemeğinde ne pişirirseniz o imkaniniz varsa tereyağı hindistan cevizi yagi veya zeytinyağı ile yapın yemekleri yoksa herhangi bir yagi 1 yemek kasigi kdrla.
Tam dolu olmamal kaydıyla bir yemek tabağı herhangi bir yemek. Ekmek cok dayanamiyorsaniz 1 dilim öncesinde yogurdu yiyebilirsiniz.
Yemeklerden önce veya yarim saat sonrasinda icilecek su yemekle birlikte su icilmemeli.
Çok dayanamaz iseniz avuc isi kdr kuruyemis bir elma yiyebilirsiniz. Ilk hafta en zor gecen zaman.
Hergün mutlaka bir elma yiyelim onunda zayiflamaya etkisi büyük özellikle yeşil olanın.
Tatli isteğini kuru meyvelerle giderelim özelllikle hurma cok etkili hem faydası tartışılmaz.
Normalde birgün şımarırdım ben diyet yaparken amaa bu sefer yapmicaz arada birseyi caniniz cok isterse az yiyin ama sunu unutmayin yerseniz şişman ve de pisman olacaksınız..
6 hafta=42 gün buradayız inşallah bakalım kac kişi bitirebileceğiz bu yarışmayı.🤩 kilom 86 boy 1.63 ilk hedef 70li sayilar🤩 yaş 32 2 çocuğum var 4.5 ve 19 aylık 2 oglum.
Bir elbisem var 9 aylik hamileyken almıştım doğumdan sonra giyerim diye ama giyemedim hic hedefim Ramazan bayraminda rahatca onu giyebilmek siz de bu şekilde kendinize hedefler koyun zayif resimlerinizi asın bakın herzaman.
Günlük leslie mizi yapan yazsın yedik içtiklerinizi tavsiyelerinizi de paylaşabilirsiniz.
Herkes kilosunu ve hedefini yazsın bakalim🙌
Aç karna asla alışverişe gitmiyoruz insta neyinden de yemek tarifi bakmiyoruz hee ona göre 😉🤗