Kızlar sizlere de ders olsun diye yazıyorum kimsenin canı yanmasın. Bebiş 40 günlük ilk gün biraz fazla uyudu ama normaldi gece 1-2 kere öksürdü ertesi gün öğlen 1-2 kere daha öksürdü biz zaten bi gün önceden oda nemlendiricisi açmıştık göğsüne balsam sürüyordum ılık-sıcak bez koyuyordum burnunu serum fizyolojikle temizliyorduk akşam üstü hapşuruk başladı doktorumuza video attık acile gidin dedi. Evden çıkarken ateşi yoktu geldik ateşi yüksek çıktı. maalesef Rsv virüsü pozitif geldi ve inanılmaz ilerleyen bi hastalık. Düşünüyorum da bebek uyuyor diyip mutfak işlerini halletsem ateşi çıksa ruhum duymazmış çünkü arabada hep uyudu. Bi sürü kan röntgen vs derken yatış verildi. 1 hafta kadar kalmamız gerekiyormuş eşim hastaydı bana geçmedi ama sanırım bebeğe geçirdi. Çünkü eve misafir almamaya gayret etmiştim ama babadan koruyamadim. Sadece 1 günde hastalık başladı ve ilerledi. Lütfen sizler de dikkat edin. Daha çok küçükler ve ağır atlatıyorlar hastalık çok hızlı ilerliyor. Eve kesinlikle şu salgın dönemi misafir almayın yakın temasta bulunmayın doktor anne baba bile bulunmasın dedi o kadar önemli. Ve en önemlisi 3 ayın altında bebeğiniz varsa öksürük geçer ateş düşer diye düşünmeyin bu belirtilerde hemen acile getirin beklemeyin kesinlikle bünyeleri çok zayıf. Biz hemen getirdik çok hızlı iyileşiyor kattaki bebekler hep 1-2 aylık ve geç getirilenler olmuş çok ağır atlatıyorlar dedi doktorumuz. Uzun oldu biraz ama lütfen çok dikkat edin kimsenin canı yanmasın salgın çok fena 🙏 bize de dua edin lütfen 🙏