Zohre35 Kızlar bebeğim dün 6 aylık oldu. Son 10 15 gündür sabah 5.30 da güne başlıyor gece 8 de uyuyor. 9.5 saat gece uykusu az değil mi ?Daha mı geç yatırmalıyım acaba uykuya döndürsem bile 6 da kalkıyor var mı aynısını yaşayıp çözüm bulan ? 3 uyku yapıyor Max 3 saat gündüz uykusu.
nadanbaj Zohre35 daha geç yatırmayın ama gündüz daha fazla aktif olsun, uykularından uyanınca biraz yormaya çalışın, belki yeterince enerjini atamıyordur gündüz ondan da olabilir. Yada sabaha karşı üşüyor da olabilir
zeynoelo Zohre35 3 saat çok demişti bana bı arkadaş burda gerçektende oleymis gece uykusundan alıyormuş ben 2 saat doldumj uyandiriorim bı şekilde dene akşam saattide uygun bence benim kızımda öle uyuyor
3kedili2bebekli Zohre35 eviniz kaç derece peki kalktigi saatte hiç sicakligina baktınız mı uyku tulumu kullanıyor musunuz
atarepla Zohre35 Evet eskiden 12 saat gece uykusu uyurdu şimdi 9 saate düştü. Gündüz de toplam 3 uyuyor
Zohre35 nadanbaj çok hareketli zaten ama bilmiyorum denerim. Ev 25 derece zannetmiyorum umarım geçici bir dönemdir 😂
3kedili2bebekli Zohre35 24-25 derece gece uykusu için çok yüksek bir sıcaklık yüksek ihtimal o yüzden kalkıyor üşüyor mu acaba diyecektim ama bebisiniz sıcaktan sabaha karşı bunalıp yada su kaybedip kalkiyor
aslialk 6 aya 5 günümüz kaldı günde 3 saat uykuyla akşam en erken 10 da yatırabiliyorum 8 kalkış 9:30 1 saat uyku 12:30 1 saat uyku 15:30 1 saat uyku