yilmazbebekler Kizlar sorum başlıkta karın germe ameliyatı olan yada fiyata dair bilgisi olan deneyim yaşayan anlatabilirmi nerde nasıl ne kadar verdiğini
endoplazmikretikulumiste yilmazbebekler en riskli operasyonlardan olduğunu duymuştum hatta yakın zamanda bir fenomen kadın vefat etti
yilmazbebekler pamukhayat Benim araştırmalarımda bulduğum 1 haftalık bir avi dayanilmayacak sekildede değil diyorlar hatta kombine ameliyat olanlar var mesela göğüs estetigiyle birlikte çok zor olsa ikisini yapmazlardi falan diye düşünüyorum
pamukhayat yilmazbebekler yaptıranlar illaki vardır bekleyelim bakalım normal vücud yapısına sahibim ama koca bi göbek var
yilmazbebekler pamukhayat bende eski kiloma döndüm ama göbek kaldı sezeryan göbeği 3ay oldu ama ikiz olunca işte kalır gibi kalmasada deri gevşedi artık bi onarım istiyor
gg3848 yilmazbebekler çok çok acılı bir işlem yakın zamanda ablamın arkadaşı oldu 10 sezaryen ağrısı gibi bu kadar ağrılı olduğunu bilsem olmazdı dedi iyi düşünün derim
[silindi] endoplazmikretikulumiste ay ben de meme ameliyatı olmak istiyorum emzirme bitince ama yakın zamanda ondan vefat eden de olmuş çok korkunç kararsız kaldım tabi onu duyunca