burcuuuuakpinar Kızım geceleri deliksiz uyurdu 2 gül n sonra 5 aylık olcak geceleri çok sık uyanmaya başladı neden acaba sadece anne sütü alıyo
yarenozkk burcuuuuakpinar 4 buçuk aylıkken başladı çok sık uyanmaya ve geceleri uyanınca 2-3 saat uykuya direnmeye 7 aylık olduk hala aynı çözüm bulamıyorum her türlü uyku düzeni denedim olmuyor uyanıyor ve saatlerce uyanık kalıyor ağlama sızlama da yok🤦🏼♀️
arasbek burcuuuuakpinar 4 ay 23!günlüğüz 1.5 aydır geceleri 1-2 saatte bi uyanıyoruz ya emiyor ya da sallanıp uyuyor öyle çok uyanık kalmıyor ama yine de bunlar olmadan uyumuyor önceden 2 kere kalkıyordu şimdi 5-6
arasbek burcuuuuakpinar alıştım valla 8-12 işe gidiyorum bide şanslıysam 2 saatte bi kalkıyor ama bu gece saat başı kalktık bi an önce geçmesi için dua ediyorum
flanoz Aya girdik saat başı uyanmaya başladı Normalde de 2 saatte bir kalkardı. Şimdi gece kalkıp battaniyesini ısırıyor diş sancısuı galiba
burcuuuuakpinar flanoz eğer ek gıdaya geçtiyse dondurulmuş meyve emziğin içine koyabılırsınız veya donmuş anne sütü