Obsesifkompulsifbozukluluk annevebebegiii__ oğlum uyududa ben uyumadım çocuğun bi suçu yok skdlslslal
gg3848 annevebebegiii__ ayaktayım yatırmıştım bir saat uyudu geri kalktı sabah 5 e kadar yolumuz var huy edindi ne yapıcam bilmiyorum
Cihangirsmom_ annevebebegiii__ oğlum uyududa onun uykusu olunca ben uyuyamıyorum benim uykum olunca o uyumuyor of çok kötü bi durum çok 😂
annevebebegiii__ Obsesifkompulsifbozukluluk benimki hala ayakta dua et uyusun saatlerdir uyutmaya çalışıyorum 😂
asli08 1 e kadar ağladı yavrum 5 aylik dis mi çıkarıyor bilmiyorum elleri ağzında ağladı durdu doktora götürelim dedik arabada uyudu eve geri geldik yarın ilk işim doktora goturmek
aybarstonunannesi annevebebegiii__ çıldırmalı bi gece uyumuyor asla napıcam bilemiyorum ergene döndü bu bebe
duyguloji3478 annevebebegiii__ ya kızım 18 aylık oldu olalı uyku reddimiz var direniyor uykuya geçmek istemiyor kendini uyandırmak istiyor dalarken birde sıçrıyor bu sadece bende mi var anlamadım gitti yok yani 10da uyuyan kızım daha anca yeni uyutabildim ondan da emin değilim çok hareket ediyor kalkacak gibi🧸
masterchefiniz annevebebegiii__ Bebek melek uyusunda büyüsün melek bebek tıpış tıpış yürüsün ninnisi ile piste giriş sağladım 😂
Anatotales annevebebegiii__ ay valla hastayız 2 gündür nöbet kere nöbet :( soğan karanfil yaptım ilk defa nasıl bir mucizeymiş burnu açık öksürmeden uyuyor benim burun akıntım bile kesildi
duyguloji3478 Anatotales sizde mi aynı aydasınız bu ne biçim bir şeymiş ben hiç yaşamamıştım kızımda çok sever uyumayı gece kalkıp yatakta oturuyor bır bır konuşuyor susmuyor da sadece oyun oynasın konuşsun istiyor 😂🙈 delirmeme ramak kaldı