aybarstonunannesi 7.5 aylık oğlum emzik yerine baş parmak sürekli ağzında buna ek olarak 2 aydır saçımı parmağına dolayıp parmağını öyle emiyor sebebi nedir acaba yaşayan varsa internetten baktım bulamadım
1babyannesi aybarstonunannesi sebebi yok o huy edinmiş 25 yaşında erkek kardeşim var oda yanında biri varsa onun saçını biri yoksa kendi saçını dolaya dolaya uyurdu bebekken öyleydi hala öyle 🙂
Whitewomen35 aybarstonunannesi bunu güvende hissetmek için yapıyor olabilir genelde parmak emme oluyor zaten ama bence siz müsade etmeyin özellikle saçınızı parmağına dolayıp emerek uyuması sakıncalı Allah korusun tabi ama tedbir almakta fayda var
aybarstonunannesi 1babyannesi okul öncesi öğrt bi arkadaşım bi öğrensinin annesinin saçını okula getirip yediğini söyledi 4 yaşındaymış korkuyorum bu hıy kalırsa diye
1babyannesi aybarstonunannesi aaa yok o büyük ihtimalle demir eksikliğindendir evde çocuğa kızılıyorsa okulda kimse görmez diye yapıyordur kardeşim saçını parmağa dolardı sadece huy gibi bisi aksini görmedim
1babyannesi aybarstonunannesi rica ederim bizde ki geçmedi koca adam uykusu geldiğinde kendi saçını ya da yanında biz varsak bizim saçımızı dolar durur 🙂 uykusunun geldiğini ordan anlıyoruz 😇
aybarstonunannesi 1babyannesi dolaması sıkıntı değilde ağzına sokması beni endişelendiriyo saçımı vermeyince sinirlenip ağlıyo bana aşırı bağımlı 7-24 dipdine olmak istiyo beşiğinde yatmaz ama yanıma alsam sabaha kadar deliksiz uyur duygusal bi yoksunluk mu hissediyor acaba diye düşünüyorum
Whitewomen35 aybarstonunannesi Dolamasın dememin sebebi benim oğlum da öyle yapıyordu ve ben elinden almama rağmen farketmeden saç telim parmaklarının arasında kalmış sabaha karşı anca farketmiştim ve dolandığı için kıpkırmızıydı Allah korudu o yüzden lütfen hiç izin vermeyin :( benim başıma geldiği için söylüyorum amacım asla korkutmak değil yanlış anlamayın
aybarstonunannesi Whitewomen35 yok estağfurullah yanlış anlamadım bende tehlikenin farkındayım hep kontrol ediyoeum izin vermemeye çalışıyorum ama çok hırçınlaşıyor bi şekilde elinde geçiriyor saçlarımı makineyle kesicem artık o kadar sabrım kalmadı bu duruma
Whitewomen35 aybarstonunannesi ah kıyamam canım analık zor gerçekten saçlarını toplayarak mı uyuyorsun belirli bir zaman sürekli topla gerekirse bir şeyle bağla belki öyle bi çözüm bulursun
aybarstonunannesi Whitewomen35 hiç açamıyorum ki sürekli topuz şeklinde elini atıp çekip alıyor bi kaç tel