İyi geceler yine bir ah oğlum vah oğlum postu kızlar. 😀Ben sinir krizi geçirmeye geliyorum normal mı oğlum Allah rızası için ya delireceğim.. İstediği olmadığın da ağlıyor son 3-4 gündür aşırı derece de asabi ve bana bağırıyor vurmalar başladı. ( tam konuşamadığı için bağırmayı çözüm olarak gördüğünü düşünüyorum.) yapma ve hayırdan asla anlamak istemiyor inadına yapıyor gibi. Tatlı dil de anlatıyorum kızarak da. Makinanın kapağını açmaması gerektiğini söylediğim halde 3-4 kez açıyor asla pes edip unutmuyor bir şeyi yapmak istiyorsa onu yapacak. Her zaman bir şeyler yemek istiyor canı sıkıldıkça mama diye mutfağa gidiyor..
Oyuncaklar ile amacından çok etrafa fırlatmak atmak hoşuna gidiyor.Kendi odasından çok misafir odasını kullanmak kurcalamak hobisi. Zaten 1 dk dan fazla sesi gelmiyor ise o an bir şeyler karıştırıyor oluyor.Konuşmak için çabası yok,oyuncaklarını asla kimse ile paylaşmıyor biri bir şeye dokunduysa ona koşuyor direk. Dün 4 ve 4.5 yaşında ki iki yeğeni mi bir den dövdü bir anda saldırıyor yaka topluyor vuruyor,ekran hayatımız da yok hepimiz bu saldırganlığına şok olduk. Aktivite yapmak dan da nefret eder.