ftmayusuf Hanımlar şuanda bebeğim 5 ay 4 günlük ve ortalama 4 5 gündür ne geceleri nede gündüzleri uyumuyor ve ağlayarak uyanıyor sürekli emmek istiyor hiç bişeyden keyif almıyor dışarı çıkıyoruz huysuz evde öyle bu durumu yaşayan başka annelerde varmı
oylesinebiri__ ftmayusuf off benimde aynı gündüz hiç uyumadı 9 dan beri uyanik şu kucağım da sallıyorum uyusun diye
Whitewomen35 ftmayusuf 12.aya kadar maalesef bu tarz uyku sorunları çok sık oluyor ve devam ediyor özellikle 5 6 8 10. Aylarda aşırı aşırı yoğundu benim oğlumda sallamadan desteksiz uyutuyordum ama 5 dk da 10 dk da saatlerce uyumuş gibi geri kalkardı hortlak gibiydim 24 saatte toplasanız 2 saat anca uyku uyuyordum ama 1 yaşından sonra Allah’a şükür uyku düzeni oturdu önceye göre anne olmak çok güzel ama özellikle bir de desteksiz bakılıyorsa aşırı yıpratan bir olay Allah hepimizin yardımcısı olsun
bendenbirtanedahayok ftmayusuf o aylar öyleymiş geçince anladım bizim çok uzun sürdü 6.5 aylık daha yeni geçti sabırlı olun meme ise meme uykuysa uyku bebeğiniz nasıl sakinleşiyorsa o şekilde devam edin alışmıyolar sadece ihtiyaçları var🌸
ftmayusuf Çok zor gerçekten hortlak gibi geziyorum artık yorgunluktan sebebini bilsem çare bulucam ağlaması insanj çaresiz bırakıyor Allah kimseyi evladı ile sınamasın
rumeysa_1833 oylesinebiri__ doğrusu yorumları okumaya gelmiştim sadece benim bebeğim öyle sanıyordum 8 ay 3 günlük geceleri çok geç uyuyor sürekli uyanıyor ayaklarını bacaklarını havaya dikerek sürekli dönüyor uykusunda anlamıyorum sizde de oldu mu hanımlar bu durumlar
Kbraisik Aynı postu açtım bende birkaç gün önce. 4.aydan beri böyleyiz diş mi gaz mı atak mı düşünmekten kafayı sıyırıcam bende.
oylesinebiri__ rumeysa_1833 benimde öyle ayaklarını ellerini yatağa vuruyor sinirden geç uyusada iyi hiç uyumuyor uyuduğu zamanda bi o tarafa bi bu tarafa kafasını döndürüp duruyor ve uyaniyor çok hareket ediyor uykusunda