merve2255 Kızlar bi bakar mısınız Bebeğim 9 günlük vücudunda böyle kabarcıklar var internette normal diyor ama Merak ettim randevumuz 14 gün sonra Normal mi bu durum
bayamsare merve2255 ilk 28 gün yenidoğan ücretsiz hiç bir hastane talep edemez ücret, özel hastaneye yarın götürün direk bence
bayamsare merve2255 içinize sinmezse başka bir hastaneye daha götürün hatta danışmaya sorun yinede ama talep edemezler hatta direk ilk 28 gün ücretsiz dediler telefonda görüştüm doğru dimi diyerek girin bazı hastaneler bilerek almıyorlar ama mecburlar
mertkus merve2255 isilik gıbı duruyo dus aldırıyomusunuz belkı ıyı gelır bıde evde yumusatıcı kokusu parfum bunlarda bu tarz tepkı verebılıyo kıyafetlerınde yumusatıcı kullanmayın ınsallah cıddı bısey degıldır
adaal Ben ne zaman kızımı bir tık kalın giydirsem fark etmeden yüzü hemen bunun aynısı olmasa da küçük küçük başlıyor hemen ınceltıyorum çok kalın gıydırıyor olabilir misiniz sadece ihtimal doktorunuz bılgı verecektir.
merve2255 adaal sadece altında zıbın ve üstünde imce tulum var ev iyi olduğu için şapka eldiven bile kullanmıyoruz