BebitomveAnnesi İyi geceler, farklı bir konuyla geldim hanımlar 😅 dil öğrenmek istiyorum nasıl nereden başlamalıyım en etkili yöntemler neler
[silindi] BebitomveAnnesi zamanında izlediğim diziler ve dinlediğim müzikler sayesinde İngilizcem iyidir. 4 yıl Dil bölümü okumama rağmen asla dizilerden aldığım etkiyi derslerden alamadım🙃
Cnyld BebitomveAnnesi bende sıfırdan baslıyorum ama grammer vs baslarsan ögrenemiyosun direkt konusman gerekiyo
nayirnolamaz06 BebitomveAnnesi kursa gidebilirsin hangisi mesela bende biraz Rusça ve İngilizce var ilerletmek istiyorum özellikle Rusçayı
ayisit BebitomveAnnesi en kolay yolu YouTube üzerinden ders videoları izleyerek daha sonra da kolay seviyeden diziler çizgi filmler vs izlemek. Konuşmak için mi yoksa gramer için mi orası da önemli
BebitomveAnnesi Evet YouTube dan baktım çok fazla ders anlatan hoca var hangisi daha iyidir bilemedim burdan birileri önerebilir şu hoca daha iyi anlatıyor gibi, önce gramer öğrenip sonra konuşma
Sedsedsed BebitomveAnnesi gramerde youtube begi begi cok iyidir. Nicos weg baslangıçta iyi giden bir kısa dizi. App olarak busuu memrise vs var bunlarıda anlık olarak calısabilirsiniz tlfn elinizdeyken boşa zaman geçmesin diye. Hepsi Almanca için öneriler bu arada
[silindi] BebitomveAnnesi how I met your mother vardı benim zamanımda Friends vardı bunlar komedi ve çoook fazla günlük dil içeriyor sezonları da çok hemde eğlenirsiniz. O zamanlar hep ergen dizileri izlerdim Vampirler falan😅 ama inanılmaz faydasını gördüm. Günümüz dizilerinde de dil gittikçe kısaltmalara döndüğü için işe yarar mi bilmem. Eski diziler iyidir. Amerikan aksanı olan Amerikan dizileri izleyebilirsiniz. İngiliz aksanı anlaşılmıyor yani ben anlayamıyorum çok. Yabancı şarkı dinleyin sürekli tekrar edin. Gramerde çalışıyordum ben. YouTube da biri vardı hatırlamıyorum ama bakarım bir. Yada uygulamalar var onları indirebilirsiniz yapay zekayla konuşturan uygulamalar vs var. En güzeli her zaman pratik yapmak ve kelime bilmek. İngilizce mi istiyorsunuz bilmiyorum ama 🙃
BebitomveAnnesi Teşekkür ederim 🌸 how I met your mother dizine yarın başlayacağım oğlum uyuttuktan sonra izlerim artık
OptimusPrime BebitomveAnnesi udemy.com dan kurs satın almak çok iyi ben almancayi ordan ilerletiyorim
BebitomveAnnesi Sedsedsed teşekkür ederim 🌸 sabah kendime bir program hazırlayıp çalışmaya başlayacağım