Eeeeeeeeeeeeee Kızlar 11 aylık bebişime oto koltuğu bakıyorum memnun kalan şu marka güzel diyen varmı?
turuncbebek Eeeeeeeeeeeeee besafe İzi comfort yüksek bazali, 3 kademe yatisi var,adac testlerini geçmiş, izofixli ve bence bu nitelikteki diğer koltuklara gire Nispeten uygun. Izofix istemezeeniz normali 5 civarı olmalı hatta.
The_paues aven merhaba biraz inceledim güzel görünüyor fakat yüksekliği nasıl dışarıyı izleyebiliypr mu o kafamı karıştırdı
aven Eeeeeeeeeeeeee adac belgesi varmış ben bir kaç videoda denk gelmiştim satış yaparkende söylediler yatış pozisyonu 1 kademe yani mağazalara gidip incelerseniz daha çok içinize siner
aven The_paues bir kaç sitede ve mağazada adac testi var demişlerdi ve yazıyordu ona güvenip aldım mağazalarda var diyince ..o konuda ectra bir bilgi sahibi değilim
The_paues ummuefe çok araştırdım kaç gündür yatıp kalkıp bakıyorum adac testinin olduğu siteye baktım en yüksek puanlıdan aşağı doğru sıralıyor koltukları çoğu koltuğun adac testi yok maalesef keşke hepsi yaptırmış olsa da görsek.ben güvenliğin önemli olduğunu düşündüğüm için adac testinden geçmiş olanları değerlendirdim.joıe ı-spin 360 bayağı aklıma yattı
The_paues ummuefe besafe x3 de güzel yükseklik açısından bayağı iyi ama dönmemesi konforu zorlar gibi geldi uzun yolda çocuğu oyalamak zor olur