Yayburcu Oğlum bu ara uykudan tamamen vazgeçti artık sinir sistemim kalmadı benimde gece 10 da zorla uyutuyorum sabah 8 de ayakta öğle uykusu da yok nasıl dayanıyor anlamıyorum normal mi acaba bu kadar az uyuması
Snowglobe Yayburcu Siz mi yay burcusunux. Bende yay im 😂 3.5 yaşında kızım var . bizim de 8 de uyur onda bi problem yok ama 6 da kalkıyo. Yani sizinkinin tam tersi. Demek ki yetiyo
Gul-42 Yayburcu oglum 3 yas 4 aylık alt komsumun oglu 3 bucuk yasında onun ogluda uyumuyor aslaaaaaa kadım dıyor nasıl ayakta duruyor gece 1 de uyuyor sabah 7 de ayakta ve cok enerjık
Yayburcu Snowglobe evet yay burcuyum yetiyordur belki ama bana yetmiyor keşke az daha uyusa ya kimi çocuklar öğle uykusu bile yapıyor
Birisimiki Yayburcu 3.5 yaşından sonra öğlen uykusu pek olmuyo büyüyolar. Benimki 2.5 yaşı geçti haşa var gündüz uykusu ama artık oda olmicak ilerleyen yaşlarda :)
210796 Birisimiki yok bu aliskanliga bagli bence.benim oglum.baya 5 yasina kadar uyudu.5den sonda artik zorlamadim.ama.yinede bazen saat aksamustu 5de falan uyuyakaldigi oluyor.